Στρατηγικός & επιχειρηματικός σχεδιασμός της ICTV ΑΕ (InMotion Technology Group) για την ανάπτυξη και παροχή προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών

 

ICTV Στρατηγικός ΣχεδιασμόςΤο έργο (2007) αφορούσε σε συμβουλευτικές υπηρεσίες στα πλαίσια στρατηγικού-επιχειρηματικού σχεδίου για την ανάπτυξη και παροχή προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών από την εταιρία ICTV στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Οι υπηρεσίες συμβούλου περιελάμβαναν: Στρατηγικό και επιχειρηματικό σχέδιο πενταετίας, Έρευνες αγοράς και σχέδιο Μάρκετινγκ για συγκεκριμένες αγορές στόχους της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, Υπηρεσίες ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και προετοιμασία για πιστοποίηση κατά ISO 27001/2005.

 

Η ICTV που είναι μέλος του Ομίλου InMotion Technology Group έχει αναπτύξει την πλατφόρμα ChoiceXS, που βρήκε εφαρμογή σε μικρά και μεγάλα ξενοδοχεία πολυτελείας αλλά και σε ιδιωτικές νοσοκομειακές κλινικές τόσο στην Ελλάδα όσο και – κυρίως – στο εξωτερικό (Ντουμπάι, Αμπου Ντάμπι, Κάννες κλπ.). Οι υπηρεσίες του ChoiceXS περιλαμβάνουν Βίντεο και μουσική κατ’απαίτηση (Video and Music on Demand), πλήγηση στο διαδίκτυο μέσω της τηλεόρασης (Web on TV), εμφάνιση πληροφοριών επισκέπτη σε πραγματικό χρόνο, συνεχώς ανανεούμενες πληροφορίες τουριστικού, υπηρεσίες διαφήμισης, τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου (Voice over IP) και τηλεδιασκέψεων (video-conferencing).

 

Το στρατηγικό-επιχειρηματικό σχέδιο το οποίο είναι ύψους 1,5Μ€ αφορά στην ανάπτυξη και παροχή προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στους τομείς του video/music on demand και της διαδραστικής τηλεόρασης.